game og spildesign

nørdede og kreative elever søges - Are you ready 3 - 2 - 1 ...go

Har du ideer til nye computerspil, og vil du gerne vide, hvordan du laver dem?

Nu har du mulighed for at lære om programmering, grafik, spilmekanikker og leveldesign. Du kommer bag om spillene og får et indgående kendskab til de kompetencer, der efterspørges i spilbranchen. Du vil både få mulighed for at møde spiludviklere fra danske spilhuse, samt få mulighed for at deltage i en eller flere ture til Danmarks mest succesfulde spilvirksomheder.

Den daglige undervisning vil foregå på små hold, der giver mulighed for både klasseundervisning og individuelle projekter.

Velkommen på en spændende rejse ind i spiludviklingens verden.

Vi kigger på flere af de store kendte spil og bryder dem ned i deres enkelte dele for at finde ud af, hvorfor de er blevet så udbredte, som de er.

Der bliver undervist på et niveau, hvor alle kan følge med, og det er ikke et krav, at du er en dygtig tegner eller en kodenørd.

Vi tilbyder også e-sport som fritidsfag

Læs om E-Sport