Musikteater 2019

Der er et yndigt land

Når Vordingborgskolens Musikteater 2019 folder sig ud, bliver det markeringen af 800 året for sagnet om Dannebrog der faldt ned fra himlen i Tallinn, Estland i 1219. En begivenhed der i 2019, over hele landet, vil blive fejret.

Ikke mindst her i Vordingborg hvor Kong Valdemar Sejr havde domæne, men også var hovedperson i fortællingen om Dannebrog.

Hvad er det der skaber en nationalfølelse, at være en del af et fællesskab?
Er det Dannebrog? Er det sproget? Eller er det kulturen? Findes der en dansk kultur, og findes der noget vi kan kalde danske værdier?

”Der er et yndigt land” er et musikteaterstykke der med nogle nedslag i danskernes hverdag anno 2019 sætter danskheden lidt på spidsen.
Handler det om danskhed eller handler det om noget universelt som hovmod, griskhed, næstekærlighed eller sund fornuft?

”Der er et yndigt land” er en forestilling med mange engagerede elever der frygtløst springer ud på Vordingborg teater som skuespiller, danser, sanger og musiker. Scenografi og kostumer er også skabt i et samarbejde mellem elever og lærere.

Vordingborgskolens elever og lærere har gennem en periode været i proces, og glæder sig til at kunne præsentere periodens anstrengelser for byens borgere, skoleelever, forældre og mange flere, til en brag af en forestilling.

Værsgo mine damer og herrer: ”DER ER ET YNDIGT LAND"

Vi spiller følgende forestillinger og du tilmelder dig herunder.

Forestillingen foregår i teatersalen på:

Vordingborg Uddannelsescenter.
Chr. Richardtsvej 45
4760 Vordingborg

Torsdag d. 11.04.2019

Generalprøve

Forestilling for skoler, byens borgere og andre gode folk

Det er først til mølle princippet

torsdag d. 11.04.2019

Kl. 18:30 - 19:30

Almindelig forestilling

Forestilling er for byens borgere , bestyrelse, praktikværter og andre gode folk.

Fredag d. 12.04.2019

Forestilling for skoler, byens borgere og andre gode folk

Fredag d. 12.04.2019

Kl. 18:30 - 19.:30

Almindelig forestilling

Forestilling for forældre og andre pårørende samt byens borgere.

Der er 400 pladser pr. forestilling, så hele familien er meget velkommen.
Det er først til mølle princippet.

Efter forestillingen serveres en dejlig teater anretning på Vordingborg uddannelsescenter til alle der har set vores musikteater. Det koster kr. 50,- at deltage denne aften pr. person. Søskende er gratis

lørdag d. 13.04.2019

Forestilling for gamle elever

Der er 400 pladser pr. forestilling, så hele familien er meget velkommen og det er ganske gratis.Det er først til mølle princippet.

Gammelelevdag.
Du skal tilmelde dig herunder til gammelelevdag.
Der er frokost, eftermiddagskaffe og aktiviteter på skolen efter forestillingen for gamle elever.