Højskoleaftener

fællesSang, fortællinger, foredrag og gode oplevelser

Vordingborgskolens højskoleaftener bliver afviklet i Medborgerhuset - Skovvej 2 - 4760 Vordingborg

Det sker på 8 onsdage kl. 19.00-21.00 hen over vinteren.

Hovedindholdet disse aftener vil være fællessang, men fortællingen og "det levende ord" vil også få plads i programmet.

Der er gratis adgang og der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i pausen.
Pauseforplejningen indgår i Vordingborgskolens elevers undervisningsforløb.

Hvis du vil modtage information på SMS eller mail om vores højskoleaftener, så klik på linket herunder.

Info på SMSSMS afmeldingInfo på mail

27/03/2019

Finn Berggren

Finn Berggren er inkarneret højskolemenneske. Han har været både elev, lærer og nu forstander på Gerlev.
Finn er også direktøren bag mange af Gerlevs mange knopskydninger som internationale samarbejder og Gerlev Legepark.

Finn er en ildsjæl, der sætter Gerlev på verdenskortet – og Finn er
gammel vordingborgdreng!

24/04/2019

Addi Vaupel

”Vores huspianist”
Addi Vaupel vil som sædvanligt i oplagt stil stå for en aften med kendte og nye sange.
Addi er i den grad hjemme bag klaveret med Højskolesangbogen stående foran sig på nodestativet.

08/04/2019

Gæst: Jørn West

Vordingborgskolen sørger for kaffe/kage , og hele aftenen koster kr. 50,- incl. kaffe/kage.

Der er ikke tilmelding, så man betaler ved ankomst.

John Mogensen aften på Vordingborgskolen i samarbejde med

Vordingborg Gymnastikforening.

Foredrag om John Mogensen, hvor vi også skal synge hans sange.

I mange år havde Jørn West rollen som John Mogensen i teaterstykket ” En Nat med John Mogensen ”

Det show som Jørn West underholder med, indeholder en stor del af de bedste sange fra John Mogensens sangskat

Udover sangene vil der være en fortælling om John Mogensens
liv og nogle anekdoter og historier, som er indsamlet igennem årene. Der er mange spændende perioder i hans liv, som giver en menig om hvorfor hans liv blev så hektisk og kort.

22/05/2019

Bertel Haarder

Folketingsmedlem Bertel Haarder har siddet i Folketinget i mange år og har haft adskillige ministerposter.
Aftenens emne er med udgangspunkt i fællessang og Højskolesangbogen.

Tilmelding til aftensmad kr. 50,- som betales ved indgangen