Arrangementer / Musikteater 2018

Musikteater 2018

Vordingborgskolens Musikteater 2018
Vordingborgskolen åbner dørene for årets musikteaterbegivenhed.
Tilmelding - Klik her
Musikteater 2018
Årets musikteaterforestilling 2018 er en forestilling om hverdagens superhelte og superskurke. Forestillingen er en fri genfortælling af kortfilmen, ”De fantastiske 3” af filminstruktøren Esben Tønnesen.

De Fantastiske 3, er forestillingen om Kaspers fantasiverden og Idas mere realistiske tilgang til verdenen. To tankesæt der gennem stykket kommer på kollisionskurs.

Spejdermand, Scoremand, og Kaste-Ulla er blot nogle få i rækken af superhelte og skurke, der medvirker i musikteaterforestillingen.

Scener med dans, musik og underfundige udfoldelser udspiller sig på scenen, der som sidste år foregår på Vordingborg Teater. Professionelle rammer der afføder respekt til hele projektet, men også er med til at løfte eleverne til engagement og indlevelse.

Vi glæder os til at præsentere ”De fantastiske 3”, som alle skolens elever er sammen om. Det være sig i vores værksteder, hvor scenografi og rekvisitter produceres.

Systuen, der er kommet på en stor opgave med superheltedragter og meget andet. Musikholdet, der skaber stemninger og skal være skarpe til at sætte ind de rigtige steder i forestillingen.

Skuespillere, statister og dansere der får den tætteste og direkte kontakt til publikum. Et PR- hold, der skal dokumentere hele processen frem til forestillingen. Og et køkkenhold, der skal servicere publikum efter forestillingerne.

Torsdag den 22. marts - kl. 11.00 - Byens borgere og skoleforestilling
Torsdag den 22. marts - kl. 18.30 - Byens borgere , bestyrelse, praktikværter - Efter forestillingen serveres en gratis let anretning på VU til alle der har set vores musikteater.

Fredag den 23. marts - kl. 11.00 - Byens borgere og skoleforestilling
Fredag den 23. marts - kl. 18.30 - Forældre forestilling
Let anretning efter forestillingen.
Lørdag den 24. marts - kl. 11.00 - Gamle elevers forestilling

Der er 400 pladser pr. forestilling, så hele familien er meget velkommen og det er ganske gratis.

Forestillingen foregår i teatersalen på:
Vordingborg Uddannelsescenter.
Chr. Richardtsvej 45
4760 Vordingborg

Vordingborgskolen | Violvej 3A, 4760 Vordingborg  | Tlf.: 55360636 | info@vordingborgskolen.dk