Arrangementer / Ældrefestival 2018

Ældrefestival 2018

Så er der igen musikfestival for de ældre i Vordingborg kommune.

Aktivitetscenter Brænderigården, Vordingborgskolen, 1-2-3 musik i Præstø og aktivitetscenter Vintersbølle Strand afholder musikfestival for ældre. Det hele foregår i Medborgerhuset, Skovvej 2 i Kirkeskoven 4760 Vordingborg.

Festivalen afholdes over 3 dage med musik, fællessang, bevægelse i form af dans og fysiske konkurrencer samt et fantastisk humør hos de ansatte og Vordingborgskolen elever.
Alle 3 dage er der forskellige kunstnere formiddag og eftermiddag og der er plads til 250 gæster hver dag.

Til fordelagtige priser serveres der på festivalen hjemmelavet mad, tilberedt af elever fra Vordingborgskolen. Eleverne står også for salget af mad og drikkevarer.

Ud over musikken er der boder med forskellige aktiviteter. Disse boder er bemandet med elever fra Vordingborgskolen og frivillige fra aktivitetscentrene.

Produkter og gevinster indgår som en del af elevernes undervisning på Vordingborgskolen, og borgere på de 2 aktivitetscentre deltager aktivt i produktionen af bl.a. fotomapper, billeder m.m.

Det frivillige og personale på begge centre, Vordingborgskolens ansatte og elever samt 1-2-3 musik vil i samarbejde forsøge at skabe 3 fantastiske dage for ældre.

Billetter bestilles, købes og afhentes på Brænderigården
Algade 104, 4760 Vordingborg.
Tlf. 55 36 36 64

Vordingborgskolen | Violvej 3A, 4760 Vordingborg  | Tlf.: 55360636 | info@vordingborgskolen.dk